Dodik: Srpska bruka

|   Info
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je dobro da je "srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić priznao da je uz njegovu saglasnost u Banjaluku pozvan lažni ministar lažne države Kosovo i da javnost u Republici Srpskoj konačno zna ko je na mala vrata hteo da prizna Kosovo u ime BiH".
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

"Ponižavajuće i katastrofalno je to što je Ivanić prihvatio da se (Bedžet) Pacoli uvaži kao ministar u Republici Srpskoj, dok se Bakir Izetbegović iz sarajevske zavetrine smeje i uživa u srpskoj bruci i sramoti, a sve za interese probosanske politike", rekao je Dodik za Srnu.

Ivanić je ranije izjavio da BiH kao zemlja domaćin ima obavezu da pozove sve zemlje članice Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi (SEECP), a da je Priština od 2014. godine članica tog procesa.

Predsednik Republike je naglasio da se Republici Srpskoj izgleda morao desiti i (Zahar) Prilepin i Pacoli da narod shvati kakvu izdaju Srpske i njenih interesa SDS i PDP godinama sprovode u Sarajevu.

"Što se tiče Ivanićeve opaske da je ovo predstava koju smo izveli Pacoli i ja, kako lažljivo i zlurado reče kao 'stari drugovi', poručujem mu samo jedno - nije majka karala sina što je kockao nego što se vadio", rekao je Dodik.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar