Dodik u Minsku napustio svečanu ložu za vreme defilea sportista iz tzv. Kosova

|   Info
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevom
Foto: Fonet


Izvor: Beta

Srpski član i predsedavajucćiPredsedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Evropskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilovala ekipa sportista sa Kosova, javila je agencija Srna.

Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevom, predsednikom Moldavije Igorom Dodonom i drugim visokim zvanicama.

On je aplauzom pozdravio defile sportista iz BiH i Srbije, kao i reprezentacija svih ostalih zemalja.

Pre otvaranja Evropskih sportskih igara, Dodik je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanoj večeri koju je priredio Lukašenko.

Svečanoj večeri prisustvovali su i Medvedev, Dodon, predsednik Evropskog olimpijskog komiteta Janez Kocijančič i mnoge druge visoke zvanice, dodala je agencija.