Đoković okuplja vrhunske tenisere, mečevi u Beogradu i gradovima regiona

|   Sport
Pored Đokovića, koji će igrati na svim turnirima, najveća zvezda biće treći igrač sveta Austrijanac Dominik Tim, a učešće je potvrdio i Bugarin Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki. Uz Beograd, Zadar, Crnu Goru, planiran je i odalazak u Sarajevo, gde će Đoković i Damir Džumhur odigrati egzibicioni meč 5. jula.
Foto: Fonet

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković okuplja vrhunske asove belog sporta koji će se predstaviti publici na "Adrija turu", regionalnom takmičenju u nekoliko gradova u regionu od 13. juna do 5. jula.

Prvi turnir je na programu u Beogradu 13. i 14. juna. Takmičenja će biti nastavljena u Zadru 20. i 21. juna, u Crnoj Gori 27. i 28. juna i u Banjaluci 3. i 4. jula. Planiran je i odlazak u Sarajevo, gde će Đoković i Damir Džumhur odigrati egzibicioni meč 5. jula.

Pored Đokovića, koji će igrati na svim turnirima, najveća zvezda biće treći igrač sveta Austrijanac Dominik Tim, a učešće je potvrdio i Bugarin Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki.

Još velikih imena iz Evrope najavilo je dolazak na dobrotvorni turnir koji je osmišljen kako bi se prikupila sredstva za humanitarne projekte širom regiona, među kojima su i programi Fondacije "Novak Đoković" za programe ranog razvoja i obrazovanja dece.

U slučaju da bude omogućeno prisustvo publike, ulaznice će moći da se obezbede za dve sesije po danu, a termini će biti naknadno objavljeni.

Program će biti upotpunjen i dublovima sa poznatim ličnostima, kao i teniskim manifestacijama za decu.