Drama u studentskom domu na Karaburmi

|   Info
Miodrag Nina (33) počinio je samoubistvo skočivši sa 13. sprata Studentskog doma na Karaburmi nakon što je napao svoju bivšu devojku Danijelu M. (24).
Izvor: Blic
Prava drama odigrala se u četvrtak oko 23 sata kada je Miodrag Nina došao u Studentski dom u kojem živi Danijela M. Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je ušao u dom, javio se portiru da ide u posetu, a onda se uputio ka 13. spratu gde Danijela od ove godine stanuje.
- Danijela živi sama u ženskom bloku. Student je master studija na Saobraćajnom fakultetu i sa sjajnim je prosekom. Ove godine se doselila iz Grocke u dom. Zbog sjajnog proseka dobila je sobu u kojoj živi sama. Soba samica, kako je studenti zovu, namenjena je za studente odličnog proseka zbog kojeg oni mogu da žive sami. On je prošao pored portirnice, otišao gore i s vrata započeo svađu. Inače, kao posetilac može da uđe bilo ko do ponoći, samo je potrebno da kaže kod koga ide. Detaljnijih provera nema, a osoba kod koje se dolazi u posetu se ne zove da bi se proverilo. Miodraga su znali, jer on je i pre dolazio u dom - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.
Kako objašnjava, Miodrag i Danijela su raskinuli pre otprilike mesec dana, a on nije mogao da se pomiri sa činjenicom da više nisu zajedno.- To je bio i razlog njegovog dolaska i svađe. On je u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u njenom pravcu. Njih dvoje su se prepirali, ona ga je molila da skloni pištolj i u čitavom tom metežu pištolj je opalio. Devojka se uplašila, vrisnula je i odmah istrčala na terasu koju je odmah potom preskočila i prešla na drugu - kaže izvor “Blica”.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar