Endi Mari nemoćan u meču sa Đokovićem (video)

|   Sport
Veliki rivali, ali i prijatelji odigrali su trening meč u kojem je srpski teniser rutinski pobedio Britanca rezultatom 6:1 i 4:1 u setovima. Trening je bio otvoren za posetioce, a sa tribina ga je pratilo više od dve hiljade navijača.
Foto: Fonet

 

Novak Đoković potvrdio je dobru formi i u pripremnom meču za Australijan open, u kojem je za protivnika imao bivšeg najboljeg tenisera sveta Endija Marija.

Veliki rivali, ali i prijatelji odigrali su trening meč u kojem je srpski teniser rutinski pobedio Britanca rezultatom 6:1 i 4:1 u setovima. Trening je bio otvoren za posetioce, a sa tribina ga je pratilo više od dve hiljade navijača. Već od starta egzibicije Mareju nije išlo sa servisom, što je Đoković iskoristio i preuzeo inicijativu u meču. U jednom trenutku tokom duela Novak je priznao aut u korist Endija, iako je linijski sudija drugačije odlučio. Britanski teniser je šaljivo dobacio da Đoković to sigurno ne bi uradio da se igra finale turnira.

Đoković i Marej do sada su odigrali veliki broj takmičarskih mečeva, u kojima srpski teniser vodi sa 25:11. Poslednji put na nekom takmičenju sastali su se pre dve godine. Britanac je prošlu sezonu uglavnom propustio zbog velikih problema sa povredama.