"Energija fest" u Paraćinu 27. i 28. jula

|   Život
Nastupaju odlična imena domaće i inostrane elektronske muzičke scene, a očekuje se veća posećenost nego prošle godine
Foto: Facebook stranica "Energija fest"

 

Festival elektronske muzike “Energija fest” održaće se po drugi put u Paraćinu 27. i 28. jula, na prostoru bivšeg vojnog kompleksa “7. juli”, iza gradskog stadiona.

Posle prošlogodišnjeg uspeha i velike posećenosti, organizatori za ovu godinu najavljuju još bolji provod uz kvalitetnu muziku i bogate vizuelne efekte, koji su karakteristični za ovakve festivale:

-Prve večeri, koja je nešto komercijalnija, dolazi nam  duo “DJs from Mars”, koji čine krem svetske scene. Pored njih nastupiće i najtraženiji domaći duo “Divolly & Markward”, kao i lokalne zvezde Dafter i Vortex, inače obojica jagodinci. Druge večeri nastupaju irci “Loco and Jam”, koji su takođe među najtraženijima na svetu, Marko Milosavljević, legenda domaće tehno muzike,  sastav “Eaten Beat” i Dr Ađi, Pagan iz Zaječara. Spremamo pravi spektakl. Cilj je da za malo novca ljudi dožive tako nešto, ako već sebi nisu mogli da priušte “Love fest” ili “Exit”. Nadam se da ćemo uspeti u tome i sa audio-vizuelnim efektima koji će nadmašiti sve ono što se dešavalo u regionu -rekao je Nikola Đikić, jedan od organizatora festivala.

Sve informacije o prodaji karata mogu se naći na zvaničnom sajtu festivala www.energijafest.com. Festival se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Paraćin u saradnji sa organizacijom “Full House Serbia”, Domom omladine i Turističkom organizacijom opštine Paraćin.

Dušan Miletić

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar