FK Smederevo ima novu upravu i starog trenera

|   Sport
Ambicije su prvoligaške, realne i ostvarive

Nekadašnji prvotimac i sportski direktor OFK Beograda Zoran Lončar novi je predsednik upravnog odbora FK Smederevo 1924.

Na vanrednoj skupštini kluba, koji se takmiči u Srpskoj ligi grupa Zapad, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika UO Dejana Stošića.


 Na ovoj sednici za predsednika Skupštine kluba izabran je Časlav Ilić, svojevremeno član uprave  Sartida.
U upravi kluba  našao se i bivši fudbaler, internacionalnac, a sada predsednik Gradskog fudbalskog saveza, Saša Branežac, kao i  superligaški sudija, Zoran Široki.

Trener  prvog tima i dalje će biti, Ljubiša Stamenković, koji je vodio brojne superligaše, a koji je bio i saigrač Zorana Lončara, u OFK Beogradu, krajem osamdesetih godina prošlog veka.

  • Zoran Lončar je moj saigrač iz igračkih dana, ali ja nisam uticao na njegovo dovodjenje,- kaže  Ljlubiša Stamenković u izjavi za KCN istok televiziju. – On je ovde kao sportski radnik, iskusni  fudbalski rukokovodilac i zajendo sa novom upravom i stručnim štabom, ima viziju da polako, strpljivo, radimo i gradimo novi-stari imidž fudbalskog kluba koji je nekada bio moćan superligaš i osvajač kupa SCG. – kaže Stamenković – Naš cilj je ne samo ekspresni povratak u Prvu ligu, već i brzi povratak u superligu!!- optimista je Stamenković.

U igračkom pogonu ostalo je  tek  nekoliko starosedelaca, a  tim se gradi od mladih fudbalera.

  • Smederevo je sredina za koju se opet traži  ulaznica. Veliko je interesovanje i igrači hoće da dodju u Smederevo. Sami se nude, svesni su da je ovo  sredina sa velikim fudbalskim ugledom  u  Srbiji, regionu, ali i čitavoj Evropi. Hoćemo da sa gradom, navijačima, medijima i svim Smederevcima, ponovo napravimo atmosferu uspeha u kojoj se priča o fudbalu. Zato nam je medijska pomoć KCN istok televizije neophodna. Izuzetno cenimo vašu kuću i želimo da nam medijski pomognete da ponovo budemo stabilni superligaši i učesnici evro kupova. – rekao je za KCN istok televiziju, šef stručnog  štaba FK SMederevo, LJubiša Stamenković.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar