Glišić: Ispred nas su izbori u aprilu na koje želimo da se fokusiramo

|   Info
Skupština Srpske napredne stranke (SNS) donela je odluku da se produži mandat predsedniku i zameniku predsednika SNS i za nas je ta tema završena, rekao je danas predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić na pitanje Vučićevoj odluci da se ne kandiduje za predsednika SNS.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, TV Pink

Ispred nas su izbori u aprilu na koje želimo da se fokusiramo, a temama koje će biti na Skupštini u jesen ili krajem 2022. bavićemo se kada za to dođe vreme, rekao je Glišić.

Stranka sada ima legitimno izabrane organe i može da funkcioniše onako kako je zakonom i predviđeno, rekao je Glišić gostujući na TV Pink i dodao da je Aleksandar Vučić "predsednik u punom kapacitetu".

Istakao je da je skup u Štark Areni u subotu organizovan kada je epidemiološka situacija bila bolja nego ranije, i uz sve propisane mere kako bi se ljudi zaštitili.

Komentarišući proteste tokom vikenda i incident u Šapcu, gde je nastao snimak tuče između učesnika protesta i osobe koja je sa bagera snimala blokadu puta, rekao je da je "vozač bagera krenuo svojim poslom", a nekadašnjeg gradonačelnika Šapca i lidera stranke Zajedno za Srbiju Nebojšu Zelenovića upitao "kakva vam je to politika".