"Gradonačelnik Niša nije povređen, novčano kažnjen"

|   Info
Policija Kosova je saopštila da je gradonačelnik Niša Darko Bulatović sinoć novčano kažnjen zbog nepoštovanja pravila prolaska granice i naredbi policije.
Foto: TV Kopernikus

 

Izvor: Beta

Dodaje se i da Bulatović nije bio povređen.

“Sinoć oko 01:00 posle ponoći gradonačelnik Niša je na graničnom prelazu Merdare obišao kolonu vozila koja su čekala. Policajci koji su bili na dužnosti i uređivali saobraćaj na prelazu su ga zaustavili i on je odbio da se vrati nazad. Posle ponovnog suprostavljanja da se vrati u kolonu policijski zvaničnici su intervenisali i stavili mu lisice ne znajući za njegov identitet“, kaže se u saopštenju PK.

Prema predviđenim procedurama o slučaju je informisan nadležni dežurni tužilac koji je naredio da se privede sudiji koji je po ubrzanoj proceduri izrekao kaznu od 150 evra. Posle uplate kazne Bulatović je oslobođen.

„Nije bilo informacija da je on povređen. Slučaj se odvijao u stanici PK u Podujevu shodno zakonskim procedurama. Sve druge informacije, uključujući i one u mediju kurir.rs su špekulacije i ne stoje“, kaže se u saopštenju PK.

Inače, portal “Kurir” je objavio da je kosovska policija Bulatoviću slomila levu ruku.

Incident se dogodio na prelazu Merdare, a Klinički centar Niš saopštio je da je Bulatović zbrinut u toj bolnici.

U saopštenju Kliničkog centra Niš navodi se da se Bulatović prilikom prijema žalio nа bolove u predelu glаve, vrаtа i ekstremitetа, a posle ukаzаne prve pomoći, urаđeni su mu svi potrebni dijаgnostički pregledi multislаjsnim skenerom i rentgenom.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar