Gradski odbor SNS-a u Nišu osuđuje napad i pruža podršku predsedniku Vučiću

|   Info
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu najoštrije je osudio jučerašnji napad demonstranata, i pružio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Naprednjaci grada Niša su ogorčeni, ali nisu zabrinuti kazao je poverinik Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović.
Foto: KCN

Uništavanje imovine svih građana u zgradi radio televizije Srbijie i pokušaj da se silom i pritiscima utiče na uređivačku politiku javnog medijskog servisa najoštije je osudio Gradski odbor SNS u Nišu. Jučerašnji dan je bio jako značajan za Srbiju, 15 godina od pogroma Srba na Kosovu i Metohiji, i umesto da u svet pošaljemo sliku jedinstva i borbe da se pomogne našem narodu na Kosovu, poslali smo jednu jako ružnu sliku, kazao je poverenik SNS- a Zvezdan Milovanović.
Naprednjaci grada Niša su ogorčeni ali nisu zabrinuti jer veruju Aleksandru Vučiću i državi Srbji, da će reštiti ovu situaciju i nastaviti svoj put ubrzanog razvoja, dodao je Milovanović.
Mi želimo da naša deca mirno žive u Srbiji, kazao je Zoran Perišić član Predsedništva SNS. On je dodao da se vlast dobija na izborima, kao što je to učinila Srpska napredna stranka 2012. godine.
To je nešto sto Srbija nije videla i što se nadam se nikada neće ponoviti i mi ovde reagovali smo juče sa više okupljanja želeći da pokažemo da Aleksandar Vučić uživa podršku celog ovog grada, dodao je Perišić.
Gradski odbor SNS u Nišu traži od nadležnih organa da u okviru svojih ovlašćenja adekvatno kazne počionioce i spreče ponavljanje ovakvih incidenata.