“Grobari” našli krivce za slabe rezultate

|   Sport
Fudbaleri Partizana su ove sezone ostali bez nastapa na međunarodnoj sceni i več na početku Superlige imaju ogromnih pet bodova zaostatka za najvećim rivalom Crvenom zvezdom.
Foto: YouTube printscreen

Nezadovoljstvo je kulminiralo saopštenjem navijačke grupe “Grobari”. Navijači sa južne tribine krivce u lošim rezultatim ai atmosferi pronašli su u sportskom direktoru Ivici Ilievu i generalnom direktoru Milošu Vazuri, a apsolutna podrška data je novom stručnom štabu na čelu sa Zoranom Mirkovićem.

 

Sportski direktor Ivica Iliev i direktor kluba Miloš Vazura direktni su krivci za urušavanje šampionskog tima koji je vodio Marko Nikolić. Tim sa Leonardom, Đurđevićem, Evertonom, Milenkovićem i ostalim nosiocima igre, koji su nam doneli veliku radost osvojenom „duplom krunom“, trebalo je nadograditi da bi se napravio iskorak ka Ligi Šampiona i učvršćivanju liderstva u nacionalnom šampionatu.

Umesto toga, dovedena su brojna „pojačanja“ i trener čiji je učinak u borbi na tri fronta, jednostavno, neobjašnjiv! Na uspeh u evropskom takmičenju bačena je senka katastrofalnim izdanjem u prvenstvu i prepuštanjem titule šampiona večitom rivalu, praktično bez borbe”, navodi se između ostalog u saopštenju.

Kako piše “Kurir”, uprava kluba iz Humske takođe nije zadovoljna radom Ilieva u poslednje vreme, i očekuje se da će na kraju sezone promeniti sportskog direktora. Kao naslednik se spominje Saša Ilić, koji još uvek aktivno igra, ali će na kraju sezone okačiti kopačke o klin.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar