Hoće li Mitrović uspeti da se oporavi za najvažniji meč sezone?

|   Sport
Aleksandar Mitrović koji je u aktuelnoj sezoni prvi strelac svih fudbalskih liga u Engleskoj lakše je povređen, zbog čega je morao da propusti polufinalni dvomeč sa Kardifom. Njegovi saigrači uspeli su da izbore finale plej-ofa gde ih čega Brentford, a sigurno je da će im posao biti mnogo lakši ako srpski fudbaler uspe da se oporavi na vreme.
Foto: FC Fulham

 

Još uvek se ne zna hoće li najbolji igrač Fulam Aleksandar Mitrović uspeti da se oporavi na vreme za najvažniju utakmicu njegove ekipe u ovoj sezoni.

Fulam igra plej-of za plasman u Premijer ligu. Mitrović koji je u aktuelnoj sezoni prvi strelac svih fudbalskih liga u Engleskoj lakše je povređen, zbog čega je morao da propusti polufinalni dvomeč sa Kardifom. Njegovi saigrači uspeli su da izbore finale plej-ofa gde ih čega Brentford, a sigurno je da će im posao biti mnogo lakši ako srpski fudbaler uspe da se oporavi na vreme.

Menadžer Fulama Skot Parker je rekao da će Mitrović uskoro uspeti potpuno da se oporavi, ali da još nisu sasvim sigurni da li će to biti na vreme za finalnu utakmicu.

Duel između Fulama i Brentforda igraće se u utorak od 20.45h na stadionu Vembli u Londonu.

Srpski fudbaler je tokom sezone u Čempionšipu za Fulam postigao 26 golova.