Istorijski transfer, Nišlijama pola miliona evra

|   Sport
Fudbalski klub Radnički obaveštava javnost o detaljima transfera Lazara Ranđelovića u Olimpijakos.
Foto: fkradnickinis.rs

Od dolaska nove uprave, na čelu sa predsednikom sa zamrznutom funkcijom Ivicom Tončevom, klub je svakodnevno rastao, a u prilog tome govori i najnoviji transfer Lazara Ranđelovića u najtrofejniji klub u Grčkoj.

Mladi reprezentativac Srbije prodat je grčkom velikanu za cifru od 550.000 evra, što je do danas najveći transfer jednog fudbalera Radničkog.

Pored finansijske dobiti, naš klub će u vidu pozajmice, imati na raspolaganju talentovanog Ranđelovića i narednih godinu dana, s tim što je prema ugovoru Radnički obavezan da za taj vremenski period plaća Ranđelovića.

Ranđelović je svoju fudbalsku karijeru započeo u rodnom Leskovcu, gde je nastupao u mlađim kategorijama lokalne Sloge, zatim 2015. prelazi u srpskoligaški klub Jedinstvo iz Bošnjaca i Radan iz Lebana. Početkom 2017. Godine Ranđelović je posle uspešne probe potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa FK Radnički.

Nakon toga, ustupljen je prvoligašu Dinamu iz Vranja, za koji je zabeležio 26 ligaških nastupa i 9 pogodaka, doprinevši na taj način plasmanu Dinama u Superligu Srbije.

Na startu tekuće sezone u Superligi Srbije Ranđelović se izborio za status prvotimca, upisao šest nastupa i postigao jedan gol.Igrao je i u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Makabija.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar