Jagodinski osnovci otputovali u Buljarice

|   Info
Na sedmodnevno letovanje o trošku lokalne samouprave otišle dve grupe učenika osnovnih škola „Milan Mijalković“ iz Jagodine i „Ljubiša Urošević“ iz Ribara
Foto: TV Kopernikus

Učenici četvrtog razreda osnovnih škola „Milan Mijalković“ iz Jagodine i „Ljubiša Urošević“ iz Ribara otputovali su u subotu 21. jula na letovanje u Buljarice.

Sve troškove oko letovanja tradicionalno snosi lokalna samouprava grada Jagodine. Prema rečima Snežane Vukašinović, zamenice gradonačelnice Jagodine, projekat je jedinstven u Srbiji i na njegovu dugotrajnost, Skupština grada Jagodine je vrlo ponosna:

-To je samo jedna od akcija koja traje u kontinuitetu i od beneficija koje mladi imaju, ova je deci najprimamljivija i najznačajnija. Ovo je poklon deci i ove godine i to je prilika da, nažalost ne mali broj dece, vidi more po prvi put. To je prilika da se deca na letovanju upoznaju, druže, da se kupaju i da spremno dočekaju novu školsku godinu –rekla je Vukašinović.

Među učenicima je pred sam polazak vladala pozitivna atmosfera i mnogi su bili nestpljivi da što pre krenu. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, sa učenicima i njihovim nastavnicima krenuli su lekari, obezbeđenje i spasioci. Sledeća grupa osnovaca u Buljarice kreće 28. jula i to su učenici škola “Goran Ostojić” i “Milan Mijalković”.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar