Jagodinski srednjoškolci otputovali besplatno u Paraliju

|   Info
Sve troškove oko putovanja i smeštaja, tradicionalno po 14. put zaredom, snosi lokalna samouprava grada Jagodine
Foto: TV Kopernikus

Šesta grupa jagodinskih srednjoškolaca otputovala je proteklog četvrtka, 26. jula na petodnevno letovanje u Paraliju. Sve troškove oko putovanja, po 14. put zaredom, tradicionalno snosi lokalna samouprava grada Jagodine.

Ove nedelje, na letovanje je otišla treća grupa svršenih srednjoškolaca Elektro-tehničko građevinske škole „Nikola Tesla“. Tradicionalno, srećan put im je poželela Snežana Vukašinović, zamenica gradonačelnika Jagodine:

-Sa svakom grupom idu pripadnici obezbeđenje, lekar i njihovi profesori, koji su tamo u ulozi vaspitača. Ne sumnjam da će se i ova grupa iz Paralije vratiti pocrnela, osunčana, prezadovoljna i puna lepih utisaka –istakla je Vukašinović.

Direktor EGŠ „Nikola Tesla“, Žarko Tasić, smatra da ovo letovanje puno znači maturantima, jer su možda sada po poslednji put svi zajedno na okupu:
-Ne sumnjam da će im ovo letovanje ostati u najlepšem sećanju. Ovo im je poslednje bezbrižno leto pred ulazak u svet odraslih. Neki počinju da rade, neki će na studije, ali siguran sam da će dugo pamtiti ovo leto –rekao je Tasić.

Povratak ove grupe očekuje se 1. avgusta. Sledeća grupa maturanata na letovanje u Paraliju putuje 31. jula u 22 sata, a to su učenici Gimnazije „Svetozar Marković“.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar