Jagodinski srednjoškolci otputovali u Paraliju

|   Info
Na pet dana u poznato letovalište otputovala treća grupa učenika Prve tehničke škole iz Jagodine. Projekat se realizuje već 14 godina sa velikim uspehom
Foto: TV Kopernikus

 

Druga grupa učenika Prve tehničke škole iz Jagodine otputovala je na petodnevni odmor u Paraliju. Letovanje je poklon učenicima od Skupštine grada Jagodine i ovaj projekat se uspešno realizuje već 14 godina, na obostrano zadovoljstvo:

-Kada budu evocirali uspomene, setiće se ovog letovanja i shvatiće zapravo da je od kolevke pa do groba najlepše i najbezbrižnije đačko doba. Ovo je idealan poklon od grada za sve uspehe koje su postigli tokom školovanja i nadam se da će tako nastaviti i na fakultetima –rekla je Snežana Vukašinović i svima poželela srećan put i provod za pamćenje.

Branko Perić, profesor u Prvoj tehničkoj školi, pozitivno ocenjuje ovaj gest lokalne samouprave:

-Ovo letovanje puno znači, pogotovo deci koja prvi put izlaze iz Srbije. Verujem da će im u Paraliji biti lepo, da će upoznati nove drugare i da će se tamo družiti –rekao je Perić.

Sličnog mišljenja bili su i sami učenici, koji su bili nestrpljivi i uzbuđeni zbog polaska na more. Povratak ove grupe srednjoškolaca očekuje se 11. avgusta. Sledeća grupa koja putuje u Paraliju je treća grupa učenika ekonomsko-trgovinske škole “Slavka Đurđević” i oni će se put poznatog letovališta otisnuti 10. avgusta u 22 časa.

Dušan Miletić

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar