JKP " Ada Ciganlija " priprema nove sadržaje za narednu sezonu

|   Beograd
JKP "Ada Ciganlija" priprema nove sadržaje za narednu sezonu. Od 2019. građani će moći da skijaju tokom cele godine, da vreme provedu u velikom zabavnom parku, a najverovatnije i da raftinguju na novom veštačkom jezeru.

U zakup su, pišu danas "Večernje novosti", date tri lokacije na novobeogradskoj strani jezera i to na deset godina, i na neodređeno vreme. Prvi radovi treba da počnu 1. septembra.

Direktor tog preduzeća Robert Đukić kaže da jeizgradnja ski staze prva na spisku investicija, i to na placu kod kružnog toka. Biće dužine 80 metara sa ski-liftom i "tjubing" stazom, ali i simulatorom.

"Reč je o montažnom objektu, tako da će sva vegetacija biti očuvana. Vizuelno ne znamo još kako će izgledati, već ćemo prokjekat dobiti pred početak radova. Podloga je od modernog materijala, sačinjena od plastike i gume, tako da sneg nije neophodan. Firma zakupac plaćaće 350.000 dinara godišnje", kaže Đukić.

U blizini ove atrakcije zemljište se priprema za još jednu -zabavni park, koji će posetiocima ponuditi niz sadržaja. Tu će biti i dečji bioskop, škola jahanja ponija, eksponati donosaurusa u prirodnoj veličini, mini zip lajn, veštačka stena, avantura park, elektroautomobili...

Veštačko jezero, koje će se takođe naći u blizini ovih investicija, na mestu gde se nalazi teretana na otvorenom, inicijativa je Grada.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar