JKP "Parking servis" Niš - Planirani radovi za 11.9.2019. godine

|   Info
Radovi u Velepolju, Brzom Brodu i Niškoj Banji, na raskrsnici ulica Bulevar Heroja sa Košara i Bulevar Nikole Tesle, u ulicama Vojvode Mišića, Njegoševa, Cara Dušana, Nišavskoj, Nikole Pašića, 2. proleterske brigade, Kosovke devojke, 7. Juli, Svetozara Markovića, Đuke Dinić i Majakovskog.
Foto: JKP "Parking servis Niš" - Promo

 

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ - Niš će u sredu, 11. septembra, otkloniti kvarove i nedostatke na mreži javne rasvete u ulicama Vojvode Mišića i Njegoševa, kao i u Velepolju, Brzom Brodu i Niškoj Banji. Neispravne sijalice biće zamenjene na teritoriji gradske opštine Palilula.   

Zbog radova na vertikalnoj signalizaciji planirana je preregulacija saobraćaja na raskrsnici ulica Bulevar Heroja sa Košara i Bulevar Nikole Tesle.

Radovi na izradi podužne horizontalne signalizacije planirani su u ulicama Cara Dušana i Nišavskoj, dok će poprečne kolovozne oznake biti obeležene u ulicama Nikole Pašića i Nišavskoj.

Obeležavanje oznaka u zoni škole radiće se u ulici 2. proleterske brigade i bočnih prilaza u Kosovke devojke. Radiće se i na obeležavanju oznaka u ulici 7. Juli, Svetozara Markovića, Đuke Dinić, Majakovskog.