Junajted plaća 150 miliona za dvojicu srpskih fudbalera

|   Sport
Navodno za Milinković-Savića spremni su da izdvoje 80 miliona evra. Lacio je nedavno već odbio ponudu Pari Sen Žermena i očekuje se da bi i od Junajteda mogli da traže najmanje 100 miliona. Kako se nezvanično saznaje, za Nikolu Milenkovića u Mančesteru su bili spremni da izdvoje 40 miliona, ali je Fiorentina poručila da će otkup ugovora koštati najmanje 50 miliona evra.
foto: SS Lacio

 

Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković mogli bi se naći u istom timu nakon što se završi letnji prelazni rok.

Kako pišu britanski mediji, Mančester Junajted ima u planu da dovedu pomenutu dvojicu srpskih fudbalera. Navodno za Milinković-Savića spremni su da izdvoje 80 miliona evra. Lacio je nedavno već odbio ponudu Pari Sen Žermena i očekuje se da bi i od Junajteda mogli da traže najmanje 100 miliona.

Kako se nezvanično saznaje, za Nikolu Milenkovića u Mančesteru su spremni bili da izdvoje 40 miliona, ali je Fiorentina poručila da će otkup ugovora koštati najmanje 50 miliona evra.

Priče o tome da je slavni engleski klub zainteresovan za pomenute reprezentativce Srbije nije iznenađenje. Skauti Junajteda često su ih pratili na utakmicama, a poznato je da je čak i nekadašnji trener ovog tima Žoze Murinjo zbog njih dolazio u Podgoricu, na utakmicu Crne Gore i Srbije.