Kazne Zvezdi, Partizanu, Vojvodini, Inđiji i kragujevačkom Radničkom

|   Sport
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je više kazni ekipama iz Superlige i Prve lige Srbije.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je više kazni ekipama iz Superlige i Prve lige Srbije. Zbog propusta novčane kazne određene su Crvenoj zvezdi, Partizanu, Vojvodini, Inđiji i kragujevačkom Radničkom.

Zvezda je kažnjena sa 1.500.000 dinara zbog navijačke upotrebe pirotehnike tokom utakmica sa Mačvom, Inđijom i Partizanom.

Klub iz Humske takođe je sankcionisam zbog bakljade na tribinama, ali i zbog uvreda navijača na račun funkcionera Fudbalskog saveza Srbije. Partizan će morati da uplati 600.000 dinara, a pomenuti incidenti desili su se tokom susreta sa Proleterom, Javorom i niškim Radničkim.

Vojvodina će platiti 200.000 dinara zbog uvredljivih skandiranja sa tribine na račun funkcionera FSS tokom meča sa ekipom Mladosti. Inđija je kažnjena sa 500.000 dinara zbog klupskih saopštenja koja su ocenjena kao tekstovi sa neprimerenim sadržajem.

Kragujevački Radnički sankcionisan je sa 300.000 dinara zbog uvreda koje su navijači skandirali tokom utakmica sa Kolubarom i Trajalom u Prvoj ligi Srbije.