Kecmanović dao sve od sebe, presudilo iskustvo Raonića

|   Sport
Seriju pobeda našeg talentovanog tenisera na prvom Mastersu u sezoni okončao je Kanađanin Miloš Raonić koji je slavio u meču za ulazak u polufianle rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).
Foto: Fonet

Miomir Kecmanović završo je svoju neverovatnu misiju na turniru u Indijan Velsu. Seriju pobeda našeg talentovanog tenisera na prvom Mastersu u sezoni okončao je Kanađanin Miloš Raonić koji je slavio u meču za ulazak u polufianle rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).
Kecmanović tokom celog meča igrao dobro, međutim imao je po jedan pad konacentracije u setovima, što je daleko iskusniji rival iskoristio za oduzimanje servisa. Sa druge strane, naš teniser je imao tri brejk prilike, međuitm Raonić je tada odgovaro svojim najjačim oružjem – jakim servisom.
I pored poraza, Kecmanović će po dobrom pamtiti ovaj turnir. U glani žrev je stigao kao  “srećni gubitnik”, a od ponedeljka će biti u Top 100 na svetu. Uz to, srpski teniser če imati još jednu veliki priliku da se istakne pošto je dobio specilanu poziviju nza nastup na predstojećem Mastersu u Majamiju.