Krstajić mora da menja sastav za Rumuniju

|   Sport
Fudbalska reprezentacija Srbije trenira u Beogradu, gde će u ponedeljak uveče igrati drugu utakmicu Lige nacija, u kojoj je našem nacionalnom timu protivnik selekcija Rumunije. U svojim prognozama pred ovaj meč, selektor Mladen Krstajić kaže da je rumunska ekipa agresivna, ali da ipak očekuje pobedu i u ovom duelu.
Foto: Fudbalski savez Srbije

 

Krstajić je odlučio da u odnosu na tim koji je igrao protiv Litvanije napravi nekoliko izmena, koje su u praksi bile iznuđenje zbog povreda igrača. Lakše su povređeni Milan Rodić, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Jagoš Vuković i Nikola Milenkovićem ali još uvek nije jasno da li će neko od njih biti spreman za utakmicu. Govoreći o meču sa Litvanijom, u kojoj je Srbija na gostujućem terenu slavila minimalnim rezultatom, strateg Srbije objasnio je da se naša ekipa još uvek formira i da su greške moguće, uz napomenu da će one na vreme biti ispravljene.

“Sigurno da mogu da budem zadovoljan većim delom utakmice u Litvaniji jer je ova ekipa igrala prvi put zajedno. Stvari se svakako mogu ispraviti, a dobro je što nismo kažnjeni. Analizirali smo Rumune, radi se o ekipi koja se takodje uigrava, sa novim selektorom Kozminom Kontrom, igraćemo protiv brže i agresivne ekipe, ali želimo da pobedimo, posebno jer igramo kod kuće “, rekao je Krstajić na konferenciji za medije.

O duelu sa Rumunijom govorio je i kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, koji se nada ispunjenim tribinama stadiona u Humskoj.

“Nadam se i voleo bih da stadion bude pun, ali realno gledam stvari atmosferu oko reprezentacijie. Mislim da neće biti pun i ne zanma me šta drugi misle”, izjavio je Kolarov.

Utakmica Srbije i Rumunije igraće se u ponedeljak od 20.45h na stadionu Partizana.