Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

|   Info
Važno obaveštenje o vodosnabdevanju u Nišu.
Foto: televizija Kopernikus


Zbog kvara u ulici Gorička br. 69. (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Goričke ulice, blizu mesta havarije.

Zbog kvara u selu Gornji Matejevac, Ulica Prosvetina br. 24 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prosvetinoj ulici.

Zbog kvara u selu Gornji Matejevac, Ulica Pop Ignjatova br. 52 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici.

Zbog kvara u Novom Seli, Ulica Topličkog partizanskog odreda br. 6 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, blizu mesta havarije.

Nastavljaju se radova u Suvom Dolu, u Crnotravskoj ulici, kod broja 10. Bez obzira na popravku neće biti prekida u vodosnabdevanju.