Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 27.7.2021. god.

|   Info
Obaveštenje o vodosnabdevanju u Nišu.
Foto: televizija Kopernikus


 Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mokra.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Kitice, u Supovcu.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mije Aleksića, u Donjoj Vrežini.

Potrebna je zamena prvog ventila u ulici Doktora Dragutina Petkovića (stari naziv Botanička), kod broja 9, u Donjoj Vrežini. Ukoliko se budu izvodili radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Doktora Dragutina Petkovića.

Potrebna je zamena prvog ventila u ulici Breničkoj, kod broja 6, u Donjoj Vrežini. Ukoliko se budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Breničkoj ulici.

Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Žrtava fašizma, u naselju Ledena stena.

Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mladosti, u Popovcu.

Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Nedina, u Medoševcu.

Potrebna je zamena prvog ventila u ulici Tome Rosandića, kod broja 4. Ukoliko se budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Tome Rosandića.

Potrebna je zamena prvog ventila u ulici Kozaračkoj, kod broja 1. Ukoliko se budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Kozaračkoj.