Kvarovi na vodovodnoj mreži u Nišu

|   Info
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Moravskoj ulici u selu Bubanj. Zbog radova na saniranju havarije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u delu sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus


Izvode se radovi na popravci priključne veze u Ražanjskoj ulici, ispred broja 22. Zbog popravke prvog ventila moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na priključnoj vezi u Ovčepoljskoj ulici ispred broja 24. Zbog popravke prvog ventila moguć je povremeni prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Pojavio se kvar na priključnoj vezi u selu Dolac. Zbog popravke servisnog ventila moguć je povremeni prtekid u snabdevanju vodom u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Pojavila se voda na trotoaru na Bulevaru Nikole Tesle kod“Niš-auta“. Služba detektovanja kvarova obavljaće ispitivanje mreže kako bi se utvrdilo tačno mesto havarije. Nakon završenih ispitivanja izvršiće se popravka oštećenog dela mreže.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar