LE: Danski izazov

|   Sport
Fudbalere Partizana i Spartaka u četvrtak očekuje početak nove runde nadmatanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Žreb je za treće kolo kvalifikacija je odlučio da oba naša predstavnika odmere snage sa danskim timovima, Nordsjelendom, odnosno Bronbijem.
Foto:YouTube printscreen

Novo poglavlje na međunarodoj sceni daleko rasterećeniji dočekuju fudbaleri iz Subotice koji nemaju šta da izgube u dvomeču sa favorizovanim Brombijem. Naš tim je pokazao da mu odgovara uloga autsajdera, što se najboje videlo u meču prethodne runde sa Spartom iz Praga. Spartak je odmorao svoje najbolje igrače u meču sa Proleterom u Superligi, toko da svež i pun motiva odlazi na stadion “Rajko Mitić” na kome će dočekati trenutno prvoplasiranu ekipu danskog predstavnika. Meč startuje u 20.45.

 

Partizan prikazanom igrom u dosadašnjim mečevima na oba fronta nije ulio optimizam pred mečeve sa Nordsjelendom. Situaciju bi mogao da promeni prihiloški momenat zbog promene na klupi, međutim novi strateg Zoran Mirković nije imao puno vremena da oporavi ekipu posle nedelnje blede partije sa ekipom Mladosti i da je pripremi za duel u Danskoj.

Njegov debi dolazi u veoma nezgodnom trenutku i na teškom terenu, ipak, ako je za utehu ni Nordsjelend ne blista na početku nove sezone, trenutno je sedmoplasirani tim šampionata sa pobedom, dva remija i porazom.

Duel sa stadionu “Rajt to Drim Park” startuje u 19.45.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar