Leto na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu

|   Život
Sinhronizovana avantura ,,Luka“ očekuje posetioce Cineplexx Niš bioskopa, na Porodičnom danu u nedelju 20. juna od 12. do 17 časova.
Foto: Cineplexx promo

 

“Kada se Dizni i Piksar udruže finalni proizvod uvek bude prepun zabave, poučnih priča i fenomenalne animacije. Sladoled, vespe, ukusne paste, prelepi italijanski pirmorski gradić, vode nas na putovanje iz snova. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan a Cineplexx Niš bioskop će obezbediti pored sjajne zabave i uspomenu na ovo druženje”, poručuju iz ovog bioskopa, uz najavu da sve mališane očekuje originalan poklon poster filma “’Luka”.

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.

“Od tvoraca filmova ‘Koko’, ‘U mojoj glavi’ i ‘Prča o igračkama’ stiže još jedan dobar razlog da posetiš Cineplexx Niš bioskop i budeš deo Porodičnog dana 20. juna. Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično (ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice) uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu. Pored snižene cene karte,  članove kluba očekuju i besplatne kokice”, poručuju iz Cineplexx Niš bioskopa.