Mihajlović počinje sa terapijama, ali i ne odustaje od trenerskog posla

|   Sport
Srpski fudbalski stručnjak i nekadašnji selektor reprezentacije zahvalio se u otvorenom pismu svima u javnosti koji su ga podržali u predstojećoj borbi protiv akutne leukemije.
Foto: FK Bolonja

 

Siniša Mihajlović u utorak počinje sa medicinskim terapijama protiv leukemije, ali ga to neće sprečiti da obavlja svoj trenerski posao u Bolonji, preneli su italijanski mediji.

Proslavljeni fudbaler i uspešni trener želi što pre da počne sa lečenjem i nada se da će uspeti da završi prvu fazu terapija pre nego što ekipa koju vodi otputuje na pripreme u Austriju. Siniša Mihajlović je prvi trening Bolonje vodio preko interneta, a sa saradnicima iz sportskog sektora stalno kontaktira preko konferencijskih video razgovora.

Srpski fudbalski stručnjak i nekadašnji selektor reprezentacije zahvalio se u otvorenom pismu svima u javnosti koji su ga podržali u predstojećoj borbi protiv akutne leukemije.

"Postoje momenti u životu kada se borite protiv teškog protivnika, kada treba da se suočite sa problemom koji je komplikovan za rešavanje. Sada preživljavam takav trenutak, ali imam sreće, jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam veliku podršku. U ovim danima dobio sam mnogo solidarnosti i pozitivne energije. Sve mi je to dalo sigurnost i obavezu da pobedim u borbi protiv leukemije. Dobio sam hiljadu porukaBudite sigurni sam ih sve pročitao. Svaka je predstavljala milovanje za mene, zagrljaj i dodirnula je moje srce. Bili su teški dani i izvinjavam se ako nisam odgovorio i zahvalio se svakome od vas. Ja to radim ovde, sada, zahvaljujući „Gazeti delo Sport“ koji mi je ljubazno dao ovaj prostor na raspolaganju", rekao je Mihajlović u pismu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Vincerò anche questa battaglia” Forza Mister

Објава коју дели Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) дана