Mihajlovićeva: Nažalost, ne očekujem smenu Vjerice Radete

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da, pored svih osuda na račun poslanice SRS-a Vjerice Radete, ne očekuje njenu smenu s mesta potpredsednice Skupštine Srbije.

Izvor: Tanjug

Zorana Mihajlović je navela da su svi osudili poruku Vjerice Radete na Tviteru, ali da "nema konkretnih dela".

"Dosta je trošenja reči na ono što je napisala Šešeljeva poslanica. Svi smo to osudili, zgražavali se nad napisanim, čudili se kako neko može da urušava naše vrednosti. Puno reči, ali jako malo dela, konkretnih dela, i nema smene Radete s mesta potpredsednice parlamenta. Volela bih da grešim, ali čini mi se da od te smene neće biti ništa", saopštila je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade je navela i da se "prostakluk radikala predugo toleriše".

"Toliko je bilo pretnji, kletvi, uvreda, čak i pretnji smrću meni i ostalim poslanicama, upućenih od strane Šešelja i ostalih radikala, koje su prošle bez ikakve kazne. I onda se pitam zašto bi sad bilo drugačije. Zato mi se čini da je uticaj Šešelja u Skupštini još dovoljno jak da spreči smenu Vjerice Radete", rekla je Mihajlovićeva.

Zorana Mihajlović je na kraju istakla da iz svih tih razloga ne očekuje smenu Šešeljeve poslanice, ali i da bi veoma volela da ne bude u pravu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar