Mihajlovićeva: Nisam bila na "ribanju" kod Vučića

|   Info
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da nije bila ni na kakvom "ribanju" pre neki dan kod predsednika Srbije i stranke Aleksandra Vučića.


Izvor: Tanjug

Kako je rekla, njih dvoje imaju komunikaciju na dnevnom nivou.

Mihajlović je tako odgovorila na pitanje novinara da li je razgovarala sa Vučićem o optužabama koje dolaze iz vrha stranke da neargumentovano napada SNS.

"Bilo je napisa u novinama da sam bila na 'ribanju', u prvom trenutku sam htela da se šalim na to, pa htela da pitam kako to neko nekog 'riba', ali mislim da je to neozbiljno", rekla je.

"Predsednik Srbije i predsednik SNS Vučić i ja kao potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS imamo dnevnu komunikaciju i viđanje i normalno je da radimo i razgovaram sa njim. Razgovarali smo, pre svega, o poslu.

Privredno i ekonomski gledano se nalazimo u jednoj dobroj poziciji sa mogućnošću da se dobro razvijamo".

Mihajlović kaže da je, kada je reč o razvoju, pitanje budućnisti Srbije trenutno - pitanje KiM.

"Dakle, moramo razmenjivati informacije. Što se tiče bilo kojih optužbi iz moje stranke, nikad nisam ni ranije komentarisala, a bilo je toga i pre. Nećete od mene čuti u medijima da se prepucavam ili komentarišem bilo koju rečenicu, izjavu ili mišljenje. Neću naročito ni Darkovu (Darka Glišisća), jer je on predsednik Izvršnog odbora SNS i znam koliko važnih poslova u stranci radi".

Mihajlović je dodala da će o tome biti reči u nekom trenutku na stranačkim organima, "kako je rekao juče i predsednik stranke".

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar