Milan Gajić zadovoljan prvim delom priprema, govorio otvoreno i o Dejanu Stankoviću

|   Sport
Posle prve faze priprema na Kipru, fudbaleri Zvezde u petak putuju u Tursku, gde će odigrati još šest pripremnih utakmica. Drugi deo sezone crveno-beli počinju 15. februara.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je završila prvi deo priprema, a radom na Pafosu zadovoljan je i Milan Gajić, defanzivac koji je podsetio da ekipu pre početka prolećnog dela sezone očekuje paklen raspored.

Gajić je tokom intervjua za klupski sajt govorio o dobrodošlici domaćina na Kipru, ali i podizanju fizičke forme. 23-godišnji fudbaler je zaključio da rad ide u dobrom smeru i da Zvezdina ekipa svakodnevno napreduje. Potvrda toga je i pobeda nad Arisom u prvoj kontrolnoj utakmici.

"Odlično smo ušli u meč. Oni nisu stvorili nijednu priliku za gol, dok smo mi sve vreme napadali. Drago mi je zbog mladog Gavrića, sigurno će mu ovaj gol mnogo značiti. Izgledali smo kompaktno na terenu. Probali smo da delove taktike sa treninga prenesemo u utakmici i mislim da smo u tome uspeli. Noge jesu teške posle napornih treninga, ali smo dali maksimum. Verujem da smo na dobrom putu i da ćemo nastaviti pobednički niz", rekao je fudbaler crveno-belih.

Milan Gajić smatra da će predstojeća polusezona biti jako zanimljiva i da je nestrpljiv da sa novim trenerom Dejanom Stankovićem počnu sa zvaničnim takmičenjem. Igrač crveno-belih je rekao da ih već od meča sa Čukaričkim očekuje težak raspored i da će sve susrete u prvenstvu i Kupu Srbije odigrati u samo tri meseca.

"Iako smo kratko vreme zajedno sa Dejanom Stankovićem mogu da kažem da sam oduševljen. I kao trenerom, i kao čovekom. Doneo nam je neku novu energiju koja nam je možda falila u prethodnom periodu. Uneo je u neke nove zahteve, nove ideje koje mi igrači prihvatamo i trudimo se da ih sprovedemo u delo. Pun je entuzijazma i volje da nam prenese svoje znajnje i iskustvo stečeno kroz neopisivu igračku karijeru. Za sada samo reči hvale i mislim da će tako i ostati", kaže Gajić.

Posle prve faze priprema na Kipru, fudbaleri Zvezde u petak putuju u Tursku, gde će odigrati još šest pripremnih utakmica. Drugi deo sezone crveno-beli počinju 15. februara.

Milan Gajić je u Crvenoj zvezdi od 2019. godine. Tokom karijere igrao je još i za Bordo i OFK Beograd.