Milojević: Bez euforije, razmišljamo samo o Radniku

|   Sport
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da razume euforiju zbog predstojećeg nastupa u Ligi šampona, ali je ostao dosledan svog stava poručivši da uvek razmišlja samo o narednoj utakmici.
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli će u suboru dočekati Radnik, a Milojević je istakao da su njegovi igrači potpuno fokusirani na to da nastave seriju pobeda u domaćem prvenstvu.

"Sama euforija je okej, živimo u tom ritmu. Ali, tražuću od igrača da ne pričaju o Napoliju i Ligi šampiona. Oni su sportisti, znaju da je prvi naredni protivnik najbitniji. Razmišljamo samo o Radniku jer nam je šampionat apsolutno prioritet i nema razloga za kalkulacije", kazao je Milojević.  

Radnik je tokom reprezentativne pauze promenio trenenra, Surduličani nemaju pobedu već četiri utakmice, a u poslednje tri nisu postigali gol. Ipak,  to ne menja ništa u Milojevićevom odnosu prema ekipi.

Radnik ima jako dobar roster, na početku su napravili par dobrih rezultata i mesto na tabeli ne pokazuje njihovu jačinu, ali je spoj mladosti i iskustva. Vidi se da imaju svoj plan...veliki respekt i prema Radniku i ekipi iz Surdulice”, istakao  je Milojević.

On je naveo da se još nije opredelio za sastav za utakmicu protiv Radnika i ne zna na koje će igrače računati, ali u svakom slučaju očekuju se odsupanja od statne postave.
Dule između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu od 20.30 na stadionu “ Rajko Mitić”.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar