Milojević: Nikada nije lako igrati na Banjici (video)

|   Sport
Utakmica Rada i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 17 sati na Banjici.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da su fudbaleri Rada sa kojima igraju u 27. kolu Superlige već uspeli da se naviknu na novog trenera, zbog čega će biti veoma ozbiljan protivnik.

Milojević je u najavi utakmice podsetio da Rad ima svoj stil igre, koji je prepoznatljiv po tome da  svaki protivnik mora dobro da se pomuči na njihovom terenu.

"Ne očekujem da će biti laka utakmica. Spremićemo se adekvatno, imamo svoj cilj i trudimo se da treninge ponavljamo na utakmicama. Rad od početka ovog dela prvenstva jednostavno ima svoj način igre, bez obzira na promenu trenera, igrači su se navikli na novog. Ne gube tako lako utakmice, da li kod kuće ili na strani. Imaju motiv, na Banjici nikad nije bilo lako igrati", kaže Milojević.

Zvezdin šef stručnog štaba još uvek ne zna ko će biti u timu za duel sa Radom, ali ga to i čini srećnim zato što pokazuje da crveno-beli imaju veliki fond igrača ujednačenog kvaliteta. Ipak, probleme sa povredama trenutno imaju Jevtović, Čaušić, Marin, Gobeljić, Rodić i Boaći.

"Biću posebno radostan kada svi budu u trenažnom procesu. Neki bi možda i mogli da budu spremni za Rad, videćemo kakva je procena lekarskog tima šta je najbolje za njih i ekipu. Posle pauze očekujem povratak Rodića i Gobeljića u trenažni proces", kaže trener Zvezde.

Utakmica Rada i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 17 sati na Banjici.