Mladić i tri maloletnika krali automobile

|   Info
Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi uhapsili su 18. godišnjaka i tri maloletnika, koji su u proteklih nedelju dana ukrali četiri automobila.

Izvor: Tanjug

Oni su uhvaćeni u pokušaju da ukradu i kombi, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su Ž. B. (18) i trojicu maloletnika, uzrasta 15,16 i 17 godina, svi iz Nove Pazove, prilikom obijanja kombija u Belegišu, gde su došli "golfom" za koji je policija utvrdila da je ukraden i da se na njemu nalaze nepripadajuće registarske tablice. 

Sumnja se da su Ž. B. i maloletnici u proteklih nedelju dana, na području Pećinaca, Zemuna i Nove Pazove, osim "golfa" ukrali još tri automobila marke "mercedes", "pežo" i "mini kuper". Tri automobila su pronađena i vraćena vlasnicima. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i posebni slučajevi falsifikovanja isprave, Ž. B. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi. 

Protiv maloletnika podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela, navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar