Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada i na Apple iOS app prodavnici

|   Infotehno
Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada se može besplatno preuzeti i na Apple prodavnici (Apple store), pored toga što je do sada bila dostupna za preuzimanje sa Play prodavnice za korisnike android operativnog sistema.
Foto: Služba za odnose s javnošću Pošte Srbije

 

Ova multifunkcionalna aplikacija omogućava korisnicima da na svakom mestu i u svakom trenutku, brzo, jednostavno i lako upravljaju zahtevima za slanje post-ekspres pošiljaka – sa adrese ili iz pošte, da prate status svojih pošiljaka, izračunaju cenu poštarine za usluge u međunarodnom i unutrašnjem poštanskom saobraćaju korišćenjem kalkulatora cena, pronađu najbližu poštu, kao i poštanski adresni kod – PAK, saopštila je Služba za odnose s javnošću Pošte Srbije.

Korišćenjem aplikacije omogućena je i jednostavna kupovina u internet prodavnici Pošte Srbije “eFilatelija”, a korisnici dodatno mogu da postave pitanje ili pošalju sugestiju i komentar. Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku, besplatna je, a njeno preuzimanje i korišćenje podrazumeva internet konekciju. Korisnicima je dostupna na linku https://apps.apple.com/us/app/po%C5%A1ta-srbije/id1608572129.