Lazetić: Pobedom nad Spartakom da prevaziđemo turbulentni period (video)

|   Sport
Svi fudbaleri osim Muse biće spremni za ovu utakmicu. Privremeni trener Partizana je posebno istakao da oseća odgovornost zbog činjenice da će ekipa igrati pred domaćim navijačima.
Foto: FK Partizan

 

Partizan u subotu očekuje teška utakmica, smatra privremeni trener crno-belih Žarko Lazetić. Ekipa iz Humske u 27. kolu prvenstva igra sa subotičkim Spartakom, a ovaj susret je prvi na domaćem terenu od turbuletnih dešavanja u Partizanu.

Lazetić je podsetio da je Spartak protivnik koga odlikuje dobra timska igra, zbog čega je potreban poseban oprez. Privremeni trener crno-belih nada se ipak da će posle dva loša rezultata, ali i dobrog nastupa u Kupu Srbije, ekipa sada nastaviti u pobedničkom ritmu i u Superligi.

"Ekipa Spartaka je u uzlaznoj putanji. Kompaktna ekipa, duže vreme na okupu. Utakmica neće biti nimalo laka, posebno jer dolazi samo tri dana posle Kupa.. Dobro smo ih analizirali, da smo još bolje analizirali našu igru. Ako izađemo sa istim stavom kao u Kruševcu, uspećemo da dođemo do pobede", rekao je Lazetić.

Svi fudbaleri osim Muse biće spremni za ovu utakmicu. Strateg Partizana je posebno istakao da oseća odgovornost zbog činjenice da će ekipa igrati pred domaćim navijačima.

"Imponuje mi, srećan sam i zadovoljan zbog toga, ali pre svega osećam veliku odgovornost da što bolje spremim ekipu i da pokušamo da dođemo do pobede. Od uprave sam dobio zadatak za dve utakmice, drago mi je da je prva prošla kako treba. Uradiću sve da se dobro pripremi i naredna. Svašta se piše i priča, ali najveći je pritisak onaj koji nametneš sebi. Uvek želim da bude bolje, sebi nametnem najveći pritisak da trening, sastanak i utakmica prođu kako treba", izjavio je strateg crno-belih.

Utakmica se igra u subotu od 15 sati na stadionu u Humskoj.