Junajted oslabljen na gostovanju Partizanu

|   Sport
Pol Pogba će zbog povrede na bolovanju biti dosta duže nego što se to očekivalo. Postoji čak mogućnost da se Pogba ne oporavi na vreme i za drugu utakmicu sa crno-belima koja se igra u Mančesteru 7. novembra. Trener Junajteda Solskjer u poslednje vreme ima puno muka sa odabirom fudbalera za svoj tim. Uz Pogbu, zbog povreda van terena su i Ešli Jang, Marsijal i Timoti Fosu-Mensa.
Foto: Fonet

 

Jedan od najboljih fudbalera Junajteda neće igrati u narednih nekoliko nedelja zbog povrede. Kako je potvrdio klub iz Mančestera, Polu Pogbi oporavak od povrede nožnog palca ide sporije nego što se to očekivalo, zbog čega će francuski fudbaler van terena biti još najmanje četiri nedelje.

Ova vest u praksi znači da Pogba neće biti u timu za veliki derbi engleskog fudbala – utakmicu Junajteda i Liverpula koja se igra nakon što se završi reprezentativna pauza. Uz to, jasno je da će 26-godišnji vezni igrač propustiti i evropsku utakmicu u kojoj njegov tim gostuje Partizanu 24. oktobra.

Postoji čak mogućnost da se Pogba ne oporavi na vreme i za drugu utakmicu sa crno-belima koja se igra u Mančesteru 7. novembra.
Trener Junajteda Solskjer u poslednje vreme ima puno muka sa odabirom fudbalera za svoj tim. Uz Pogbu, zbog povreda van terena su i Ešli Jang, Marsijal i Timoti Fosu-Mensa.

Junajted je trenutno na razočavarajućem 12. mestu Premijer lige, a ništa bolji rezultati nisu ni u Ligi Evropa, gde je tim iz Mančestera nedavno igrao bez golova sa Az Alkarom.