„Mortal Kombat“ stiže u Cineplexx Niš bioskop

|   Život
Jedna od najpopularnijih video igara, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu.
Foto: Cineplexx promo

 

„Mortal Kombat“ stiže u Cineplexx-u Niš, ovog četvrtka 8. aprila i preneće svu akciju našim posetiocima, poručuju iz ovog bioskopa.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Sab Ziro, Škorpion, Sonja Blejd, Rejden i svi ostali poznati likovi sada će biti realniji nego ikada. Za ljubitelje video igara i akcionih filmova, „Mortal Kombat“ obećava nezaboravnu akciju na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa u Stop Shop ritejl parku.

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmernu snagu svoje duše - na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?
 
Projekcije u Cineplexx-u se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19, poručuju iz ovog bioskopa.