Može li Partizan u Istanbulu da izbaci Bešiktaš? (video)

|   Sport
Trener Partizana Zoran Mirković zadovljan je zalaganjem njegovih fudbalera u prvoj utakmici sa Bešiktašom, koja je zavrešan remijem i rezultatom 1:1. Prvi golman tima Vladimir Stojković smatra da su crno-beli pokazali da mogu da se bore sa svakim.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

Šef struke viceprvaka Srbije veruje da Partizan, ako ponovi borbenost koju je pokazao u Humskoj, može do plasmana u Ligu Evrope.

“Mogu da budem zadovoljan željom, borbenošću, igrom. Želeli smo zaista tu pobedu. Što se tiče same igre, uvek može da bude bolja, mada smo mi napravili dosta šansi. Zalaganje i borbenost je bilo na zavidnom nivou”, rekao je trener Partizana.

Mirković veruje da crno-beli imaju aktivan rezultat pred revanš.

“Izuzetno teška utakmica, rovovska bitka u većem delu utakmice, ni mi, ni Bešiktaš nismo uspeli da dođemo do igre, bilo je izuzetno malo prostora. Znali smo pre utakmice da igramo protiv velike ekipe sa izuzetnim pojedincima, kojima je malo prostora potrebno da naprave problem protivničkoj ekipi. Matematicki imamo negativan rezultat pred odlazak na revanš u Istanbul, ali rezultatski imamo aktivan”, izjavio je Mirković.

Čuvar mreže Vladimir Stojković uveren je da će svi u timu dati sve od sebe kako bi u revanšu uspeli da izbore plasman u Ligu Evrope, a igrom u Beogradu, već su pokazali da mogu da pobede.

“Borili smo se muški i pokazali karakter i hrabrost. Pokazali smo da možemo da igramo protiv velike ekipe kao što je Bešiktaš. Ova utakmica je dobra za naše samopouzdanje i idemo u Istanbul da se borimo do kraja”, kaže Stojković.

Revanš utakmica igra se u četvrtak u Istanbulu.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar