Naisa spremna za novu evropsku odiseju

|   Sport
Jedan od rektih klubova iz Niša koji će ove godine igrati na međunarodnoj sceni u petak i subotu očekuju utakmice sa ekipom Dudelanža u meču 3. kola EHF Evrokupa.
Foto: televizija Kopernikus

 

Rukometašice Naise spremne su za novu evropsku odiseju. Jedan od rektih klubova iz Niša koji će ove godine igrati na međunarodnoj sceni u petak i subotu očekuju utakmice sa ekipom Dudelanža u meču 3. kola EHF Evrokupa.

Oba meča igrače se u hali Čair, tako da osvajač ovog takmičenja iz 2007. godine ima lepu priliku da nošen podrškom svojih navijača preskoči prvu ovosezosku evopsku prepreku.

Na tom putu stoji jedna od najbojih ekipa iz Luksemburga, čiji kostuir čine reprezentativke najmanje zemlje beneluksa i u čijioj se igri itekako vide obrisi francuske škole rukometa.

Mladi niški tim je spreman za nadigravanje. Pobeda nad Medicinarom je dobra uvertira, a tu je i želja da ekipa odigra na maksimalnom nivou.

Prva utakmica 3. kola EHF Evrokupa između Naise i Dudelanža igra se u petak od 18.30 minuta. Revanš je dan kasnije u istom terminu.