Najlepša žena Amerike u 2019. godini

|   Život
Predstavljajući svoj rodni grad Njujork, 24-godišnja Nija Frenklin proglašena je najlepšom ženom u Americi za 2019. godinu, a zanimljivo je da je ovo prvo takmičenje na kome lepotice nisu nosile kupaće kostime
Foto: Guliver Photo cover

Izvor: Super žena

Takmičenje za Mis Amerike ove godine održano je u Nju Džersiju, te su se u ovom gradu našle najlepše dame koje su se utrkivale za titulu najlepše.

Među 50 kandidatkinja, jedinstvenih lepotica sa velikim talentima poput pevanja, plesanja, borilačkih sportova, ali i postignutih rezultata u obrazovanju i aktivizmu, najlepšom je proglašena Nija Frenklin.

Pored savršenih crta lica i predivnog čokoladnog tena, Nija je osvojila pažnju žirija harizmom ali i sjajnim muzičkim talentom.

Nija je na sceni izvela operu, dokazavši da je radila na svom umetničkom talentu koji je nasledila od svog oca koji se takođe bavi muzikom. Nažalost, kako je otkrila Nija, on je trenutno u bolnici i bori se sa teškim oblikom raka.

"Komponovala sam svoju prvu pesmu sa šest godina. Na moju posvećenost umetnosti uticao je izbor škole koju sam pohađala. Odrastajući, pronašla sam ljubav prema umetnosti, i muzika mi je pomagala da se osećam dobro u svojoj koži i budem ono što jesam", istakla je misica.

Kako je otkrila za Yahoo.com, ona nikada nije sanjala da postane mis Amerike. Umesto toga, ona je želala da postane poznata pevačica.

Razlog zašto je učestvovala na ovom izboru je finansijski. Kada je diplomirala u srednjoj školi njen otac je ostao bez posla jer je pristupio tretmanu lečenja.

"Takmičenje Mis Amerika omogućava odlične školske stipendije mladim ženama. Kada sam to saznala, rešila sam da probam", kaže.

Najlepša žena u Americi na svom profilu na Instagramuu otkrila je da voli da putuje, da ima izuzetan smisao za humor, ali i da je dobila svoje prve obožavatelje.

Reč je o najmlađim fanovima, učenicima četvrtog razreda osnovne škole, kojima predaje njena majka.