NAJSKUPLjE MESTO POD SUNCEM: Plaža gde je ležaljka 500 evra

|   Život
U najpoznatijem baru Namos, koji se nalazi na plaži Psarou na ostrvu Mikonos, ležaljka koja se nalazi u prvom redu do mora košta između 300 i 500 evra na dan

Izvor: Novosti online

U najpoznatijem baru Namos, koji se nalazi na plaži Psarou na ostrvu Mikonos, ležaljka koja se nalazi u prvom redu do mora košta između 300 i 500 evra na dan.

I to nije sve! Kafa u ovom lokalu košta devet evra, kao i voda, a za sok treba „iskeširati“ 14 evra. Oni koji žele da doručkuju za običan sendvič moraju da izdvoje 25 evra.

Predstavnici međunarodnog džet-seta, bogati magnati i holivudske zvezde koje žele da rezervišu prvi red pored mora, izdvajaju između 300 i 500 evra po ležaljci.

Posetioci kafića u kom su cene nezamislive, dnevno potroše između pet i sto hiljada evra.

Cena kafe se u baru Namos kreće od pet evra za jednostavan espreso i dostiže devet evra za irsku kafu. Fredo kapućino košta osam evra, a isto toliko i flašica obične vode! Sok košta 14 evra, baš kao i smuti od svežeg voća, piše „Grčka info“.

Namos doručak uz kafu, sok od pomorandže, hleb, puter, domaći džem, med, jaja, kašu sa orasima, jogurt, voćne salate, razne sireve i kroasane košta 35 evra, a sendvič sa piletinom 25 evra.

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.