Nikodijević: Na Adi Ciganliji se poštuju mere

|   Info
Na Adi Ciganliji se poštuju mere koje je propisao Gradski zavod za javno zdravlje i one su jasno izložene na svakom delu ovog kupališta, rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević za TV Prva.
Foto: TV Prva

 

Izvor: TV Prva, FoNet, Beoifno

"Obavili smo razgovor sa ljudima koji rukovode preduzećem Ada Ciganlija i dogovorili smo se za uvođenje i dodatnih mera. Radi se sa maksimalnim brojem spasilaca koji, pored toga što vode računa o kupačima, upozoravaju na mere koje su trenutno na snazi", objasnio je Nikodijević.

Ada ima svojih pet plaža i sve su otvorene, podsetio je on i naglasio da se zaposleni na Adi Ciganliji trude  da svi kupači imaju svoj komfor, ali i da budu bezbedni.

Kako prenosi Beoifno, on je istakao da je broj kupača mnogo lakše kontrolisati na gradskim bazenima gde postoje jasno određeni ulazi, kao i na kupalištu Lido do kojeg se stiže preko pontonskog  mosta.

"Inspekcija obavlja nadzor, a tu su i spasioci koji opominju korisnike na propisana pravila. Ogromna većina poštuje ove mere i verujem da ćemo zajedno sa građanima uspeti da prevaziđemo ovu situaciju", rekao je Nikodijević.