Niški Nais na turniru u Bugarskoj

|   Sport
Završni turnir Balkanske lige košarke u kolicima igra se predstojećeg vikenda u Sofiji. Još samo šest utakmica ostalo je do saznanja ko će biti šampion druge sezone regionalnog takmičenja.
Foto: televizija Kopernikus

 

Na turniru u Bugarskoj predstavnika će imati i Srbija. Niški Klub košarke u kolicima Nais je trenutno četvrti sa šest osvojenih bodova. Prvi je crnogorski Paramont sa 11 poena, slede bosanska Bijeljina i bugarski Levski, koji je i domaćin poslednje faze takmičenja. U ekipi iz Niša kažu da u Sofiju putuju osabljeni, mada se može reći da od početka sezone imaju slabiji roster nego prethodne godine. Najvažniji cilj im je da pokažu kvalitetnu igru i dostojno predstave Srbiju.

"U Sofiju idemo da se dostojno predstavimo. Ionako slab ovosezonski roster će biti dodatno skraćen, ali dovoljno dobar da pruži kvalitetnu igru. Ulogu favorita prepuštamo protivnicima. Očekuje da će neki naši igrači iskoristiti veliku minutažu, pre svega Aleksandar Marinković", poručio je pred početak turnira najbolji igrač Naisa, Filip Jovanović.

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar