Nova elektronska prodavnica ePost Shop – Drugi Poštin e-komerc za tri godine

|   Infotehno
Pošta Srbije pokrenula je elektronsku prodavnicu ePost Shop, za brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu poštanskih i komercijalnih proizvoda.
Foto: televizija Kopernikus

 

Prodavnici se pristupa na internet stranici https://epostshop.posta.rs, a usluge prodaje robe na daljinu pružaju se fizičkim i pravnim licima na teritoriji Republike Srbije.

U ponudi ePost Shop-a je širok asortiman proizvoda – koverte, poštanski sandučići, ambalaža, čestitke, knjige, telefonski uređaji, školski i kancelarijski program, igračke i drugi artikli iz gift i suvenir programa, saopštila je Služba za odnose s javnošću Pošte Srbije.

Naručivanje robe moguće je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, uz brzo i sigurno uručenje porudžbina Post-ekspres uslugom koju korisnik odabere prilikom naručivanja – dostavom ili isporukom u pošti ili na naznačenu adresu.

Ovo je drugi e-komerc koji je Pošta Srbije uspostavila za manje od tri godine. U internet prodavnici eFilatelija na stranici https://efilatelija.posta.rs/, u ponudi su poštanske marke i drugi filatelistički proizvodi i pribor.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar