Nova sezona, stare ambicije

|   Sport
Niški tim u novu takmičarsku godinu ulazi sa velikom dozom optimizma i motivacije. Ambicije su dodatno porasle nakon veoma dobrih priprema u Sloveniji i pobeda u kontrolnim mečevima.
Foto: FK Radnički Niš

 

Fudbaleri Radničkog kreću u novu sezonu. Pojačan gotovo na svakoj poziciji i predvođen trenerom koji je tokom finiša minule sezone i te kako doprineo očuvanju superligaškog statusa, niški tim u novu takmičarsku godinu ulazi sa velikom dozom optimizma i motivacije. Ambicije su dodatno porasle nakon veoma dobrih priprema u Sloveniji i pobeda u kontrolnim mečevima.

Ekipa sa severa Srbije je tradicionalno neugodan rival, koji već godinama unazad igra u istom sastavu, kaže prvotimac Nišlija Nikola Stevanović.

Prošla sezona u kojoj je Radnički tek u ciljnoj ravnini izborio opstanak je svakako opomena. Zna se da ovakav epilog može da se izbegne smao pobedma, smatra jedna od najiskusnijih u timu Nišlija Nikola Aksentijević.

Trener Stanković kaže da svi u klubu moraju biti svestni veličine Radničkog i da nova sezona donosi statre ambicije.

Superligaška premijera Radničkog na programu je u nedelju od 18-55. Posle duela u Subotici, dolazi i prvi meč pred publikom na Čairu u kome će Nišlije ugostiti Napredak.

Autor: Milan Kostić