Nova unapređena aplikacija Halo beba

Najsavremenije informacije I korisni saveti važni za razvoj, ishranu I negu dece postaće dostupni preko unapređenog telefonskog savetovališta I nove aplikacije Halo beba. Elektronskom platformom za kontinuiranu edukaciju patronažnih sestara radiće se na podizanju svesti o značaju razvoja u ranom detinjstvu.

Najsavremenije informacije I korisni saveti važni za razvoj, ishranu I negu dece postaće dostupni preko unapređenog telefonskog  savetovališta I nove aplikacije Halo beba. Elektronskom platformom za kontinuiranu edukaciju patronažnih sestara radiće se na podizanju svesti o značaju razvoja u ranom detinjstvu.

U okviru projekta , 60 patronažnih sestara iz 15 domova zdravlja u Beogradu, koje godišnje brinu o 111 000 dece uzrasta  do 6 godina, dobiće obuku o najnovijim znanjima u oblasti ranog razvoja koja će im biti još dostupnija korišćenjem online vodiča.

Halo beba osnovana je 2001. godine uz stručnu pomoć i finansijsku podršku UNICEF-a. Broj telefonskih poziva od tada do danas povećao se sa 60 na do 450 dnevno, a usluge je dobilo 1.5 miliona roditelja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar