Obeležena slava Srpske napredne stranke

|   Info
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na obeležavanju stranačke slave SV. Petke izjavio je da je mnogo iskušenja pred nama da neće biti lako ali da je uveren da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju. Obeležavanju slave u prostorijama sedišta stranke prisustvao je veliki broj zvanica, između ostalih prisutni su bili i koalicioni partneri.
foto:TV Kopernikus

Srpska napredna stranka obeležila je svoju slavu, Svetu Petku,sečenjem slavskog kolača u sedištu stranke na Novom Beogradu. Slavsku sveću upalio je domaćin slave Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.  Čestitajući slavu prisutnima se obratio i predsednik SNS Aleksandar Vučić koji je  naveo da je mnogo iskušenja  pred nama da neće biti lako.

"Uveren sam da ćemo sledeću slavu dočekati u još boljem raspoloženju, sa manjim dugom i boljom budućnošću za naše građane. Za sve to mora mnogo da se radi, ali i da se borimo i da čuvamo naš narod na KiM i naše svetinje, da očuvamo mir i stabilnost", rekao je predsednik Vučić na obeležavanju stranačke slave u sedištu SNS.

Domaćin slave Milenko Jovanov  poručio je da se Srbija gradi i da ce svojim pokolenjima biti mnogo bolja.

„Nacionalno dostojanstvo  koje Srbija podiže, nacionalni ponoc koji ponovo imamo je bio moguć samo nakon toga što smo iz temelja počeli da gradimo modernu Srbiju“ kaže Jovanov

Predsednik Srpske napredne strane Aleksandar Vučić je još jednom na ovaj veliki i značaj dan za stranku ali i za veliki broj pravoslavaca koji danas obeležavaju slavu  podsetio da je ponosan što je Srbija kako je rekao, sve jača zbog napretka ekonomije,ali i zato što je nezavisna država koja sama donosi odluke.

„Srbija je jača zbog napredka ekonmije, donosimo sami odluke, na šta sam veoma ponosan jer nije lako napraviti nezavisnu državu u 21. veku bez značajnih rudnih bogatstava. Mi ćemo da nastavimo da se razvijamo, a oni neka vređaju mene“ naveo je Vučić

Obeležavanju slave prisustvovali su pored predsednika Srpske napredne strane Alkesandra Vučića, Miloš Vučević, Darko Glišić, Maja Gojkovi, koalicioni  partneri lider SPS Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Vulin i mnogi drugi.

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.