Očajan fudbal i minimalna pobeda Partizana

|   Sport
Partizan je pobedio Proleter sa 1:0 u utakmici osmog kola Superlige. Od novog neuspeha crno-bele, koji nisu oduševili igrom, spasio je golman Stojković sjajnim odbranama.
Foto: FK Partizan / Mirsolav Todorović

I Proleter i Partizan su odigrali jako slabo prvo poluvreme, u kojem navijači na stadionu „Karađorđe“ nisu imali priliku da uživaju u kvalitetnom fudbalu. Iako su fudbaleri domaćina pokazali hrabrost i napadali Partizanov tim, njihove akcije nisu bile dovoljno brze i odlučne. Gomeš je postigao jedini gol u 13. minutu, čime je doneo važna tri boda Partizanu.

Malo više uzbuđenja viđeno je u drugom poluvremenu. Proleter nije uspeo da iskoristi penal u 61. minutu. Pantić je bio blizu da kazni promašaje rivala, ali mu je golman Miloš Vasić odbranio zicer.

 

Proleter - Partizan 0:1
Gomeš 11. minut

Proleter: Vesić, Tanasin, Andrejević, Lambulić, Ćuković, Plavšić, Bukorac, Čović, Mićić (od 51. Krasić), Čolović, Mirosavljev

Partizan: Stojković, Vulićević, Valijente, Marković, N.G. Miletić, Šćekić, Pantić, Kosović, Janković (od 68. Nikolić), Gomeš (od 79. Zdjelar), Zakarić.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar