Od danas dva puta nedeljno iz Niša avionom u Beč

|   Info
Nova avio-linija sa niškog aerodroma biće uspostavljena danas. Prema najavama, dva puta nedeljno, utorkom i subotom, kompanija "Vizer" leteće do Beča.

 

Izvor: RTS

Avion iz Beča danas će sleteti nešto posle 15 časova na aerodrom "Konstantin Veliki" i to će biti 11 linija na niškom aerodromu, peta za "Vizer", pet ima i "Rajaner" i jednu švajcarska kompanija "Svis".

Kako kažu na aerodromu, ovo je izuzetno atraktivna linija. Najeftinija karta u pondi "Vizera" u jednom pravcu bez taksi košta 2.399 dinara. Postoji zainteresovanost i najava "Vizera" da će tokom praznika i u letnjoj sezoni uvesti i treći let četvrtkom.

Na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" od 1. novembra ne radi restoran, pa to stvara određene probleme aerodromu, koji će ubro biti prevaziđeni.

To se desilo zato što je dosadašnji zakupac, odnosno ugostitelj otkazao pre vremena ugovor,

Na niškom aerodromu, kako je ranije najavljeno do 7. januara, kompanija "Vizer" ukinuće liniju do Malmea. Ali kako su nam objasnili na aerodromu, to nema veze sa pregovorima niškog aerodroma, već se odnosi na poslovnu politiku mađarske niskobudžetske kompanije.